Interieur ontwerp

Een interieur is past echt naar je zin als je je er thuis voelt. Het vertalen van woonwensen naar een juist ontwerp is dan ook een van de belangrijkste zaken die komt kijken bij een wat grotere verbouwing. Maar het ontwerpen van een interieur is meer dan alleen het maken van een mooi plaatje, ook bijkomende zaken als budget zijn een belangrijk onderwerp. Een wat grotere verbouwing of metamorfose van je interieur is dan ook vaak een proces waarbij stap voor stap wordt toegewerkt naar een prachtig eindresultaat dat voldoet aan jouw eisen.

Stappenplan

Bij relatief grote projecten wordt doorgaans een stappenplan gevolgd voor een optimaal eindresultaat.

1. In een eerste gesprek bespreken we globaal wat jouw wensen zijn en wat CASAVE hierin kan betekenen. Dit eerste gesprek is altijd zonder kosten en geheel vrijblijvend. Mocht blijken dat een eerste gesprek niet voldoende is om alles bespreken, dan is het uiteraard altijd mogelijk nog een vervolggesprek te plannen.

2. In een volgend gesprek bekijken we uitgebreider wat de precieze woonwensen zijn. Ook zaken zoals budget, duur van de verbouwing en andere belangrijke zaken komen ter sprake. Eventueel kan ook inzicht worden gegeven in keuze van o.a. materialen en kleurkeuzes.

3. Aan de hand van jouw wensen en eisen wordt een ontwerp gemaakt, met eventueel een aantal aanvullende ideeën en opties. Met 2D plattegronden en 3D visualisaties wordt een zo goed mogelijke indruk gegeven van hoe het eindresultaat kan worden.

4. Het ontwerp wordt besproken en zo nodig aangepast aan jouw wensen tot een definitief ontwerp. Toch een andere vloer of net die andere kleur op de muur: alles kan nog worden aangepast.

5. Wanneer het ontwerp naar je zin is kan worden gestart met de verbouwing. Tijdens dit gehele proces is CASAVE het aanspreekpunt. Je hoeft dus zelf geen stucadoors, tegelzetters, electriciens en andere vakmensen in te schakelen. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden van het gehele proces.

6. Wanneer de verbouwing is afgerond wortdt samen met jou bekeken of alles naar wens is. Als alles in orde is volgt de oplevering.

3D visualisaties

Indien je kiest voor ontwerp of een relatief grote verbouwing kan door middel van 3D visualisaties een beeld worden gevormd van wat het kan gaan worden. Hierbij kan ook inzicht worden gegeven in de lichtval van buitenaf, gedurende het jaar. Maar ook het tonen van verschillende verlichtingsopties voor een lichtplan, inzicht geven in loopruimtes na inrichting en andere zaken kunnen worden verduidelijkt.

Voorbeeld van 3D impressie keukenontwerp
Voorbeeld van 3D impressie lichtplan

Interieur styling

Wil jij je huis volledig gestyled hebben na de verbouwing? Dan kan CASAVE een interieur stylist voor jou regelen om de puntjes op de i te zetten. Jouw woning wordt dan volledig ingericht en gestyled voor een optimaal eindresultaat!